Vertrouwelijk online voor de advocatuur.

Een veilige verbinding met je cliënten

Als het om communicatie via internet en telefonie gaat, werken veel gebruikers op basis van goed vertrouwen. Deze naïviteit is met name in de advocatuur onacceptabel. Cliënten hebben recht op geheimhouding. Bovendien ben je als jurist aansprakelijk bij onzorgvuldigheid. Vertrouwelijk Online garandeert dat je werkt via veilige verbindingen. Dagelyks Creatieve Communicatie ontwikkelde hiervoor de pixel-blur campagne.

Ontwerp logo vertrouwelijkonline

Ontwerp logo.

Beveiligde verbindingen

Het logo van VertrouwelijkOnline is opgebouwd uit het lettertype Avenir met een maximale overhang. Er is bij de letters geen ruimte om ‘ertussen te komen’. Juist dat is de bedoeling van de beveiligde verbindingen voor de advocatuur. De naam en het logo dragen  in alle opzichten letterlijk uit wat de dienstverlening inhoudt. De kleur blauw sluit aan bij de zakelijkheid van juristen.

Beeldconcept campagne VertrouwelijkOnline
Beeldconcept campagne VertrouwelijkOnline
Ontwerp advertentie VertrouwelijkOnline
Ontwerp advertentie VertrouwelijkOnline

Ontwerp website.

Pixel-blur

Voor de samenhang van de campagne is ook op de website de pixel-blur toegepast. In de kopregels maken we gebruik van begrippen uit de advocatuur. De bezoeker vindt op de website uitleg over wat een veilige verbinding inhoudt en hoe die wordt gerealiseerd. Dit in combinatie met een concrete aanbieding.

Webdesign VertrouwelijkOnline
Social Media VertrouwelijkOnline
Nieuwsbrief VertrouwelijkOnline

Rollbanner.

Acte de présence

Een rolbanner is een handig medium voor acte de présence buiten het eigen kantoor. Bijvoorbeeld bij voorlichting op netwerkbijeenkomsten. Ook achter de eigen voordeur van je kantoor is een banner overigens op zijn plaats. Je wilt je campagne immers ook tussen je eigen muren uitdragen.

Rollbanners VertrouwelijkOnline

Campagne Voedselbank.

Als jij kookt regelen wij de boodschappen

Volgende case »

Contact