Identiteit Huls adviseurs.

Uitgerekend voor architecten

Een architect is vooral ontwerper, visionair en estheticus. Voor regels en rekenwerk schakelt hij een gespecialiseerd bureau in. Zoals Huls. Het bedrijf is overgedragen van vader op zoon. Het personeelsbestand van Huls groeit en de dienstverlening breidt uit. In combinatie met een verhuizing is de tijd rijp voor een nieuwe naam, huisstijl en website.

Huls Adviseurs Huisstijl Ontwerp Logo
Huls Adviseurs Belettering

Naamgeving.

Aan de basis van de bouw

In de afgelopen jaren is er veel veranderd bij Huls en dat vraagt om een herziening van de communicatie. De dienstverlening is uitgebreid en er is nieuwe huisvesting gevonden. De naam Huls Bouwkostenmanagement voldoet niet meer. Een aantal stappen in de transformatie wordt als team genomen. Zoals de naamsverandering. Nadat er eerder tientallen namen zijn opgeschreven en doorgestreept is de nieuwe naam eenvoudig: Huls Adviseurs. Daar staat iedereen achter, als een huis. 

In het logo van Huls zien we een verbinding tussen emoties en zakelijkheid. In de architectuur speelt gevoel een grote rol, naast rationele overwegingen. Om gevoel ‘neer te zetten’ is zakelijk rekenwerk onvermijdelijk. Dat is de rol van Huls. Regels en rekenwerk, daar draait het om. Dat kun je aantrekkelijk maken met een kleurrijke huisstijl, die ruimte biedt om verschillende diensten aan te bieden.

Huls Adviseurs Huisstijl Ontwerp Typografie
Huls Adviseurs Huisstijl Ontwerp Rapport

Webdesign.

De zoekfunctie staat centraal

De projecten van Huls Adviseurs vormen de bewijsvoering van hun expertise. Op de website hebben ze een centrale plaats gekregen met daaraan gekoppeld een zoeksysteem op basis van de specifieke kenmerken. Je kunt bijvoorbeeld zoeken op energieneutraal, kantoorgebouw, parkeergarage en brandveiligheid.

Huls Adviseurs Huisstijl Ontwerp Website

Jan Erik Huls, Huls Adviseurs

“In het hele traject van re-branding heb ik prettig samengewerkt met Dagelyks. Wij hebben nu de vitale uitstraling die bij ons past en daar profiteren wij elke dag van.”

Huls Adviseurs Huisstijl Verhuiskaart

Identiteit Hudifine.

Financieel kader heeft een nieuwe toekomst

Volgende case

Contact

Hoeveel zegt jouw merk?

Mail Ada »
Ada van den Bos

Ada van den Bos
Managing director 
06 25 250 408 
ada@dagelyks.nl