Introductie luchtwarmtepomp LWP 2020.

Wij gebruiken het beste van de buitenlucht voor binnen

Een aangenaam binnenklimaat heeft alles te maken met zorgvuldig verwarmen, koelen en ventileren. Heluto Installatietechniek gebruikt daarvoor de buitenlucht als bron. De luchtwarmtepomp LWP 2020 is een geavanceerde installatie, duurzaam en voordelig in gebruik. Voor permanent geventileerde kamers met gefilterde lucht. En voor warm tapwater. Toepasbaar in utiliteit en woningbouw. Dit hebben wij uitgelegd door middel van een brochure, direct mail, landingspagina, posts op sociale media en een e-mail nieuwsbrief. Kortom, een complete introductie campagne. De techniek is kernachtig uitgelegd, de nadruk ligt op de beleving van het systeem.

Heluto campagne beeld
Heluto jubileum logo

Beeldconcept.

Begrijp je product

Zuivere buitenlucht werkt vitaliserend. Heluto laat je daar binnenshuis van genieten. Wij leggen deze link met een verfrissend fotomodel. Haar naturel look verbeeldt het duurzame karakter van de luchtwarmtepomp.

Heluto campagne folder Warmtepomp
Heluto campagne folder Warmtepomp

André Sok, Heluto Installatietechniek

“Het is wonderlijk hoe de a-technische mensen van Dagelyks een innovatief systeem als het onze weten aan te prijzen. Ik word er helemaal fris en blij van. Onze klanten begrijpen nu moeiteloos de essentie van de luchtwarmtepomp.”

Case Heluto Warmtepomp illustratie
Heluto campagne warmtepomp Social Media post

Grafische kennis.

Meervoudig toepasbaar

Een goed concept laat zich gemakkelijk toepassen. Zo kun je de grafische vertaalslag maken naar de digitale media, zowel voor mobiel als tablet. Ook kun je het concept geschikt maken voor rolbanners, displays en billboards. Je hebt als grafisch vormgever veel vakkennis nodig. Elk medium stelt zijn eigen eisen aan de documenten die ervoor produceert. Kijk eens goed om je heen en let op de leesbaarheid van teksten, de herkenbaarheid van visuals of het gebruik van witruimte.   

Case Heluto Warmtepomp e-mailnieuwsbrief

Vertrouwelijk online voor de advocatuur.

Een veilige verbinding met je cliënten

Volgende case »

Contact

Wil je een technische boodschap begrijpelijk overbrengen?

Ja dat wil ik! »
Ada van den Bos

Ada van den Bos
Managing director 
06 25 250 408 
ada@dagelyks.nl