Dit zijn wij

Dagelyks Creatieve Communicatie is een coöperatie van freelance creatieven die individueel en als team beschikbaar zijn voor uiteenlopende communicatieopdrachten. Wij voelen ons in het bijzonder gemotiveerd mee te helpen om onze economie circulair te maken. Dit verzorgen wij bij voorkeur in samenwerking met adviesbureaus/reclamebureaus. Zij ontwikkelen een strategie en wij helpen die uit te voeren door het realiseren van effectieve communicatiemiddelen.

Theo van Aken
Theo van Aken

Freelance Creative Director / Copywriter.

Theo van Aken

De opdracht ‘stilzitten en je mond houden’, maakte zijn jeugd een beetje problematisch. Als ik niet mag praten, dan ga ik wel schrijven, besloot hij. Inmiddels doet hij al jaren zijn mond wél open en is zijn beweeglijkheid verhuisd van zijn lijf naar zijn gedachten. Theo is verantwoordelijk voor art en copy, met resultaten die voor zichzelf spreken.

Ada van den Bos
Ada van den Bos

Managing Director.

Ada van den Bos

Er staat geen functieomschrijving op haar kaartje. Ada kan zich dus voor alles uitgeven. Chef de bureau, account manager, administrateur of creatieve sparring partner. Ada werkte jarenlang aan opdrachtgeverszijde en ontwikkelde daar een goed gevoel voor klantgerichtheid. Luisteren en doorvragen. Planningen maken. Samen met de klant een mooi resultaat boeken. 

Rebekka Mlinar
Rebekka Mlinar

Grafisch vormgever.

Rebekka Mlinar

Vormgever met alziende ogen die een sterk idee uitdrukt in een overtuigend beeld. Grafisch gepokt en gemazeld, van webdesign tot magazines en boeken. Zij neemt een vracht aan ervaring mee en weet van geen ophouden totdat het resultaat perfect is. Intelligent koppig.

Jan Dijkstra
Jan Dijkstra

Communicatieadviseur.

Jan Dijkstra

Jan Dijkstra is zo Zwols als de Peperbus en heeft evengoed veel van de wereld gezien. Hij kijkt als een strateeg over grenzen heen. Denkt in mogelijkheden. Hij gaat elk gesprek in met een open mind en geeft het onverwachte een kans. Jan wordt enthousiast van goede klantrelaties.

Contact

Zullen wij voor jou een potje reclame koken?

Stuur een bericht »
Ada van den Bos

Ada van den Bos
Managing director 
06 25 250 408 
ada@dagelyks.nl