Dagelyks. Waarde creëren voor mens, aarde en economie

Een transitie begeleiden is complex. Wij helpen concreet.  Het woord transitie valt steeds vaker. Begrippen als duurzaam, circulair en maatschappelijk verantwoord hoor je in dat kader ook regelmatig. Kennelijk moeten we daar iets mee.

In alle sectoren van de samenleving dringt het besef door dat we een balans moeten vinden tussen dat wat goed is voor mens, aarde en economie. Dat vraagt om een andere manier van denken over onze economie. Van een wegwerpmaatschappij (lineair) gaan we naar een hergebruik maatschappij (circulair) en van ‘de aarde uitputten’ naar ‘onze planeet vitaliseren’. 

Dagelyks helpt bedrijven en organisaties in hun omschakeling naar een ‘nieuwe tijd’. Technologisch kan er veel, de kern zit meer in de vraag: Hoe krijg je mensen mee? We weten hoe moeilijk het is voor mensen om te stoppen met roken. Toch is het gelukt een succesvol anti-rookbeleid door te voeren. Wie had dat ooit gedacht: een rookvrije kroeg! Dat kon toch niet gezellig zijn? We kunnen onszelf dus wel degelijk veranderen. Wel vraagt dat om een zorgvuldige begeleiding. Van Dagelyks. 

De lijn en de cirkel

In alle sectoren van de samenleving dringt het besef door dat we een balans moeten vinden tussen dat wat goed is voor mens, aarde en economie. Hoe kunnen we consumeren in combinatie met het herstellen van de aarde? Dat vraagt om een andere manier van denken over onze economie. Van een wegwerpmaatschappij (lineair) gaan we naar een hergebruik maatschappij (circulair) en van ‘de aarde uitputten’ naar ‘onze planeet vitaliseren’.

Transitie Communicatie

Wil je samen met ons varen

Weten welke koers het beste werkt voor jouw organisatie? Bel voor een verhelderend gesprek 038 200 15 00 of neem contact op met Ada van Dagelyks.

Neem contact op »

Wees fris!

Hoe lekker sta jij in de markt?

Laat je zien »
Ada van den Bos

Ada van den Bos
Managing director 
06 25 250 408 
ada@dagelyks.nl