Het zeestrand van alledag

De inhoud

Het boek bevat 25 onderwerpen die betrekking hebben op ons leven aan het strand. Van nieuwjaarsduik tot lentekriebels. Van zonnebaden tot najaarswandeling. De foto’s geven rust en roepen een beleving op. De begeleidende teksten nodigen uit tot een reactie of eenvoudig gesprek. Op elke pagina staat het ‘hier en nu’ centraal. Er is alle ruimte om de eigen gedachten te vormen en met elkaar te delen, voor een plezierig contact. 

 Kenmerken van het boek:

 1. De grote kleurenfoto’s zijn begeleid door eenvoudige, beeldende teksten. Gemakkelijk leesbaar. Opgewekt van toon en met een vleugje humor. Uitnodigend tot een reactie of gesprek.
 2. Een verhaalvorm ontbreekt. Elk onderwerp staat op zich. Waardoor de lezer altijd de draad vasthoudt.
 3. Het boek is neutraal van opzet. Er worden geen hersenaandoeningen genoemd of beschreven. 

 4. Aantrekkelijke foto’s op groot formaat.
 5. Afmeting: A4 liggend.
 6. Binnenwerk 52 pagina’s.  
 7. Hard kaft en stevige pagina’s voor een duurzaam gebruik. 

Waarom dit boek aanschaffen

 • Om actief te zijn met iemand die een hersenaandoening heeft. Samen kijken, lezen en praten. 
 • Om de gebruiker van het boek een waardig gevoel te geven.
 • Om steeds opnieuw ter hand te nemen.
 • Om cadeau te doen.

 

pagina 24

 

Het Zeestrand Van Alledag

Dit is een boek van vaderlandse bodem over het veelzijdige leven aan ons zeestrand.  Samengesteld voor patiënten met de ziekte van Alzheimer of andere vormen van dementie/NAH. Over ziektebeelden wordt in dit boek overigens niet gesproken. Het is een prettig kijk-, lees- en praatboek. Aansprekend voor alle leeftijden. 
 
Het boek is een aantrekkelijk instrument voor verzorgers, therapeuten of verpleegkundigen. Ook is het te gebruiken door mantelzorgers in hun zorg voor een dierbare. 
 
Heeft u vragen, neemt u dan contact op met Jan Dijkstra, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Telefoon: 038 - 200 1500, mobiel: 06 42 97 51 35. 
 
Of kijk op www.vanalledag.nu